militavia#33
Ostoba gondolatokat nehéz megérteni.
Miért kellene egy történelem tanárnak fizikából értettségi képesnek lennie? Te MINDEN érettségi tárgyból átmennél, ha most oda leültetnélek?
Értem én, hogy neked valószínűleg nem jött be az oktatás. De én azt tudom, hogy amit nekem az oktatási rendszer adott, az magamtól nem tudtam volna megtanulni. Csak te ettől eszeveszetten csőlátású lettél.
Az meg már tényleg a hülyeség csúcsa, amit ideböfögsz, mert lényegében közlöd, hogy semmit sem kell megtanítani, majd megtanulja az ember, ha kell. Aha. HOGYAN?
Mert a te szemléleteddel nézve, akkor mégis hogy a faszba van, hogy a közoktatás feltalálása előtt az emberek 90%-a írástudatlan volt? Hm...? Ameddig ekkora logikai bakikat nem sikerül átugrani, addig én csak röhögök rajtad. Pedig szabadidő volt régen is, bőven. Csak eszköz és lehetőség nem volt. Ezt adja a közoktatás. Ami lehet szar. De ettől még jó, ha van.
A te megközelítésed, hogy nem kell semmit megtanítani az nagyjából a középkorba vezet vissza. Utoljára szerkesztette: militavia, 2025.04.01. 10:29:51