• dyra
    Nem tudom miért. Azért nem mert a német belpolitikát total nem követem. Annyit tudok a zöldek buktak, az AFD duplázott de pl fogalmam nincs a Merkel vagy Kohl milyen pártban volt. Igazából azt se tudom milyen gazdasági helyzetben vannak, de szerintem nekik is az a bajuk mint az amcsiknak. Kína nagyon feljött. Technológiában, hadseregben és gazdasági erőben. És bízza szeleteket hasít ki olyan területeken is ahol korábban ezek az országok hasitottak. Nem bírják a versenyt. Ez a legnagyobb bajuk. Utána jönnek a migránsok. Voltam az EB-n a Német - Magyaron. Stutgarttol 40 kilométerre találtam szállást. Törökök, Lengyelek, Horvátok, Magyarok, Arabok biz isten azt hittem nem is Németországban vagyok (nem szurkolók). A mérkőzésre elkerültek a német szurkolók is. Nem tudom hogy érezném magam itthon ha nap mint nap ennyi idegen ember lenne körülöttem. Szóval szerintem gazdasági bajok és migránsok. Az energiát is mondanám de mivel az oroszok már a háború előtt is brutál emeltek az áraikat abban nem vagyok biztos. Sajnos ez komoly versenyhátrány Europanak hogy nincs olcsó energiánk.