• Tetsuo
    Első körben tisztázzuk azt, hogy ez és minden hasonló cikk manipulál, mert azt sugallja, a látszólagos másik oldalon (a Nyugaton) ilyen nincs. Ott nem figyelnek meg, ott szólásszabadság van stb. Szóval ott, vagyis nyugaton is azt kell mondani, amit a hatalom elvár, megenged. Ha a lényeget pedzegeted, törölnek a nyilvánosságból, ellehetetlenítenek sőt be is börtönöznek. Szóval ez ma, modern társadalmunkban így van nyugaton és keleten.
    Az úgynevezett szólásszabadság nem létezik 2024-ben sehol a földön szerintem. Nyugaton, a fejlett világban biztosan nem.
    Konkrét példa kell a butább, teljesen vak embereknek? Egyetlen példa a millióból: Párizsi utadról hazajővén elmondhatod milyenek a franciák pozitív-negatív oldalról, viccelődhetsz viselkedésükön, ugyanezt a zsidókkal nem teheted meg. Róluk nem mondhatsz egy tévéműsorban, egy újságcikkben negatív dolgot. Ha valós tényeket közölnél, ami negatív színben tüntet fel egy adott zsidó üzletembert, neked esnek, hogy antiszemita vagy. Ha Izrael politikáját kritizálod, hasonló a helyzet.
    És akkor még véleményről nem beszéltünk... Ami a szólásszabadság alapja lenne.
    Ez csak egy példa, de lehetne előhozni a német börtönökben ülő történészeket, mert a zsidó holokausztot kutatták és már eredményre jutottak, mint a hivatalos narratíva.
    Ha teljesen más példa kell, akkor az USA-ban és Nagy-Britanniában olyan tanárokat rúgtak ki, hurcoltak meg nyilvánosan, akik szerint 2 emberi nem van, férfi és nő. Stb. stb. milliárt példa van, ami a nyugati ideológiai pressziót támasztja alá.
    Van keleten is hasonló? Igen, de az nem vígasztal, én itt élek a nyugati kultúrkörben. Attól nem lesz jobb nekem, ha másnak is rossz...