• lammaer
    (remélem a mod érteni fogja hogy nem a véleményem írom le, hanem példákat arról hogy a nyugati világban van lehetőség a szabad vélemény nyilvánításra)

-------

Kiváncsiságból elkezdtem nézelőni FBn, találok e zsidóellenes dolokat.... ilyeneket találtam:

- Könyvajánló: Zsidó gengszterek amerikában (Joshua kiadó)

- Nov 22-i poszt: Putyin korrekt. Amit mond a távoli és közeli előzményekről, az mind fedi a valóságot! Azonnal állítsák le az összes tetves zsidóbérenc seggnyaló, zsidók által megfizetett zsidópénzcsináló háborúakarót Európában és az USA-ban!!!!!!!!!! Elég volt a mocsok és a szenny uralmából!!!! Ki vitte idáig a világot???? Ki tette ezt az I. és a II. világháborúk előtt is?????

- Dec 1 poszt: Mocskos Izraeli terroristák!!
    Ezek a gecik építettek ki a kurva Brüsszeli tanácsot az Urkan terroristákal..
    A kis Urblik is oda jart dolgozni ahogy a szomszédom Radi is ..a mocskos Barabás!!!

Ami fontos: a fentieket két posztot én csak azért moderálnám, mert uszító stílusúak. Mint ahogy mondjuk egy kurvanyázó posztokaz meg standuposokat se szeretem. De véleményt nyilvánítani arról lehet hogy "nem szeretem a zsidókat mert" vagy "engem irritál a pride mert"
    Aztán hogy a tásrsadalom - ismerősök, barátok akik olvassák - hogyan itéli meg, az már az ő dolguk.

Utoljára szerkesztette: lammaer, 2024.12.16. 15:19:37