Gabbbbbbbbbbbb#11
Törvényileg igen, gyakorlatban azért én nem mennék ennyire messzire. Azért egy politikusnak lehetne annyira vastag a bőr az orcáján, hogy nem foglalkozik ilyenekkel. Nyilvánvaló, hogy nincs olyan random állampolgár, aki képes lenne a közgyűlés felrobbantására. Ezzel ellentétben utcai fülkéből bejelentenéd, hogy bombát rejtettél el a Szeged Tarján 4. számú általános iskolában, akkor -ha ez az iskola még létezne- szépen kiterelgetnék a gyerekeket az utcára, kivonulna a brigád, h megkeressék a bombát stb. Na ez utóbbit van értelme büntetni, szerintem.
Ez az eset csak az egóról szólt, mert felesleges költség volt vele foglalkozni, objektíven erőforráspazarlás. Én is úgy gondolom, hogy a diktatúra felé tartunk, szerencsére azért még nem értünk teljesen oda.
@de gondolom ha én írnák rád, hogy felkutatlak és felrobbantalak a gecibe azért beleszarnál a gyatyádba te nagy szabadelvú libsipolgár, vagy ha a kedvenc kormányod lenne hatalmon akkor más lenne a véleményed...szar emberek vagytok, szánalmas senkik
Én magas ívől .....ám, esetleg nagyon vérig sértve érezném magam, akkor banoltatnám a facebook fiókodat.
Valaki írta, hogy nyugaton is ez lenne. Sajnos van nyugaton is hasonlóan vékony arcbőrű politikus, így jogos a kritika. Macron csinált ilyet nem is olyan régen, vagy Justin??? Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2024.12.15. 14:42:04