• CommieSlayer
    "Aki nálam nagyobb rendszerkritikus az már festi magát."
    Annyira rendszerkritikus vagy, hogy mindent elkövetsz, hogy teljes mértékben ki legyél szolgáltatva a rendszernek.

"És még én vagyok a szolgalelkű?"
    Igen. Te elfogadod, hogy más feletted áll és helyesled is. Én nem.

"Aki ennyire buta mint te vagy, az hogyan tudná eldönteni hogy mikor és kire fogjon fegyvert?"
    Már leírtam. Arra kell fegyvert fogni, aki erőszakot kezdeményez békés emberek ellen. Neked ez nem tetszik, mert fasiszta meg komcsi vagy.

"Azért vagyok szolgalelkű mert nem akarok embert ölni, és gyűlölöm a fegyvereket?"
    Az önvédelem nem agresszió. Én végig önvédelemről beszéltem. Aki az életemre tör, azt megölöm. Nem én akarom megölni, hanem ő kényszerít, hogy megvédjem magam. Ez magától értetődő dolog minden felelős józan embernek. És te nem gyűölöd a fegyvereket, mert, akkor az állam kezében sem akarnád látni őket. Te csak azt akarod, hogy az átlag ember ne tudja magát megvédeni a szervezett fegyveres erők ellen, mert azthiszed azok a te érdekeidet szolgálják.

"hanem nem is akarok fegyvert fogni, látni a közelemben, te idióta."
    Nem akarod megérteni, hogy ezzel a saját önrendelkezésedet csorbítod. Gyáva kisgyerek vagy, akit apu megóv a bajoktól, de te soha nem akarsz apu lenni. Te örökre gyáva kisgyerek szeretnél maradni abban reménykedve, hogy apu soha nem fordul ellened. De az állam nem az apád és szükségszerűen ellened fordul. A történelem mutatja, hogy ez 50-100 évente mindenhol megismétlődik.

"Miért gondolod azt hogy mindenki csak béget és elfogadja azt ami van?"
    Mert pont ugyanazt bégeted mint a többi npc meg az összes ballibsi propaganda csatorna.

"Az eszedbe sem jutott hogy az embereknek pont erre van szükségük?"
    Pont erre próbállak ráébreszteni, hogy ez egy önsorsrontó illúzió, amit te mint szolgalelkű npc szeretnél. Egy levágásra szánt jószág vagy, aki elhiszi, hogy a gazda a barátja és letorkollod a többi jószágot, aki ezt megkérdőjelezi.

"Te egy igazi megkeseredett fasz vagy! Neked agyadra ment a politika! Takarodj már el a fórumról!"
    A szaporodó sértegetésekből látom, hogy erős kognitív disszonanciákat ébresztettem benned és ez számomra siker. Elég ha bejuttattam a fejedbe a szabadság gondolatait. Pár év és kihajtanak. Majd egyszer összeáll a kép és eszedbe jut, hogy az a megkeseredett fasz aki így felbaszott azon a fórumon lehet hogy jót akart azzal, hogy az egyén szabadságát helyezte mindenek fölé és hogy erőszakkal valóban nem lehet stabil és bőségben élő társadalmat működtetni.
    Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2024.12.03. 23:01:46