Bruce_Willis#29
Valamit tisztázzunk. Nem vagyok egyik párt tagja, sem híve, sem pártolója sem.
Nem politizálok, csak ritkán teszem szóvá ha valami nem tetszik. Az orbán maffiától okádni tudnék.
A politikusokat utálom, így természetesen az olyan általad feltételezett ostobaságok, mint hogy én azt hiszem hogy a politikus a személyes jóbarátom alaptalanak. Körülbelül ennyire jól sikerült az összes jellemrajzod rólam.
Szóval én vagyok a naiv, pedig te hiszel az emberek józan ítélőképességében!? Már ne is haragudj, de én az emberek negyedének meg sem engedném hogy szavazzon, nemhogy fegyvert adjak a kezébe, hogy ő dönthesse el hogy mikor süti el azt.
Ha nem hiszel az emberek ítélőképességében, csak nem akarod őket korlátozni semmiben, akkor azért vagy naiv, mert azt hiszed hogy az az állapot, melyet a szabad fegyvertartás, és drogfogyasztás okoz az jobb, és élhetőbb.
Hát köszi, én abból nem kérek, és örülök hogy nem hozzád hasonlók döntenek ilyen fontos kérdésekben.
Ajánlom figyelmedbe a PoliceActivity youtube csatornát, ahol szinte minden nap bemutatják hogy lelőnek valakit a rendőrök. Ha néhány utcával arrébb lövöldözést hallanak, arra már fel sem figyelnek.
Vagy te vagy az aki néhány hónapja azt írta itt ezen a fórumon hogy azért kellene neki fegyver, hogy megvédje magát az államtól? Miért akarsz te ilyen züllött Magyarországot?
(Nevet változtattál? A regisztrációdból azt látom igen. Te voltál az aki mindenkit lekommunistáz már a második hozzászólásában, és napokig vitatkozik mindenkivel? Hát baszki, én az ilyen kommunistázós pöcsökön csak röhögni szoktam, de most belefutottam én is a faszerdőbe. :D)
Ha mégis naivnak tűnök, az abból fakad, mert magamból kiindulva, én szeretném hogy olyan fiatalok legyenek a jövő fiataljai, akik nem frusztráltak, nem depressziósak, mi több, nem egész nap hasztalanul görgetik az idővonalat.
Szeretnék olyan emberek között élni, akik nem drogoznak, és nem lőnek le, ha úgy van kedvük, vagy mert feltartottam őket a közlekedésben.
Ha annyira szeretnél fegyvert most is meg van a lehetőséged. Szerezz erkölcsi bizonyítványt, és indokold meg hogy miért van rá szükséged. Az előbbit kötve hiszem hogy megkapnád.
"Ahogy már sokszor, sok féle képpen leírtam én nem akarom a véleményemet erőszakkal másokra kényszeríteni, te viszont igen"
Nincs ebben semmilyen erőszak. Ez a törvény, amelyet elfogadnak a parlamentben. Majd ha fegyvert akarnak adni minden agyalágyult kezébe, akkor kimegyek az utcára tüntetni (életemben először) és így tiltakozok.
Persze tudom, a te kis világodban már ez is nárcizmus.
Az sem első a történelemben hogy valami korhatáros besorolást kap. Lehet hogy az ausztrál lurkókat ez nagyon mélyen érinti, de szerintem még jól is jártak. Én beszántanám az egész facebookot instástul, tiktokostul.
És akkor most fröcsöghetsz, mekkora önző nárcisztikus szociopata gyökér vagyok.
Ja.. önző, mert nem akarok debilekkel együtt élni, akik drogoznak és fegyverük van..
A te fene nagy önrendelkezésed kurvára nem működne, ez egy ostobaság.
"Drogos zombik akkor vannak az utcán, ha az állam eltartja őket, a rendőr meg nem tartja fent a közbiztonságot."
Mert aztán a mi igazságszolgáltatási rendszerünknek minden sikerül..
Majd a mi rendőreink féken tudják tartani a sok pöcsöt, és ne feledkezzünk meg a vendégmunkásokról sem.
Egy török 10-szer hamarabb elsüti a fegyvert, csakszólok.
Ébredj fel Csipkerózsika, és felejtsd el a baromságaidat, míg meg nem jelenik a TEK az ajtódban.