CommieSlayer#26
"Akkor olvasd el újra a 16-os hozzászólásodat"
Beidéznéd, hogy a 16-os hozzászólásból mit találtál te személyeskedésnek? Gyanítom azt fogod beidézni, amit már elmagyaráztam. Olyan mintha nem értenél magyarul, vagy úgy vitatkozol, hogy minden mondatnak csak az első felét olvasod el.
"Akkor az elméleted szerint a fél világ, és a pszichológus szakemberek mindegyike nárcisztikus szociopata. "
Teljesen mindegy hányan vannak, ha azok. A pszichológiai szakvélemény és az egyéni szabadság sárba tiprása az két külön dolog. Valamiért ez is felfoghatatlan számodra.
"Szerintem nagyon jól van ez így hogy nem lehet minden sarkon drogot, fegyvert vásárolni, és hogy vannak vényköteles gyógyszerek."
Ennek csak addig örülsz, amíg a politikusok nem döntenek úgy, hogy ki akarnak cseszni veled. Milyen jól jött az ukránoknak, hogy bevagonozzák őket és kihajtják őket a frontra meghalni. Ha lett volna fegyverük kivégezhették volna a toborzótiszteket, meg az egész politikai vezetést még a népirtás előtt. A fegyver elsősorban ahhoz kell, hogy az önrendelkezésed biztosítva legyen az állammal szemben. Ahol tilos a fegyverviselés ott nincs valódi polgárság. Az csak ilyen feláldozható, infantilizált jobbágy társadalom, ami ki van szolgáltatva a politikai elitnek.
"Szinte minden pszichológiával foglalkozó szakembertől azt hallani hogy káros a közösségi média. Túlzott jelentőséget tulajdonítok a véleményemnek? Mivel tulajdonítok nagyobb jelentőséget én a saját véleményemnek, mint te a sajátodnak?"
Ahogy már sokszor, sok féle képpen leírtam én nem akarom a véleményemet erőszakkal másokra kényszeríteni, te viszont igen. Te úgy gondolod megmondhatod másoknak hogyan éljenek. Én nem gondolok ilyet. Valószínű pont ezért is ellenzed a fegyverviselést, hogy karhatalmi eszközökkel rá lehessen kényszeríteni másokra, amit te akarsz, vagy amit az általad favorizált zsarnokok akarnak.
"Azért, mert én 100 százalékig biztos vagyok abban hogy semmi haszna órákhosszat nézegetni hogy mi történik a facebookon?"
Ez is már körül lett járva. Te ne mások helyett döntsd el, hogy ők mit csináljanak szabadidejükben. Egyszer majd a vegán, vagy a feminista, vagy a buzgó keresztény kerül hatalomra és megtiltja a te káros szokásaidat, amit ő annak gondol. Pont annyira lesz igaza, mint neked most.
"Költözz Philadelphiába, ha ennyire szabad életet akarsz élni. Én nem akarok drogos zombikat átlépve sétálni az utcákon."
Költözz te Észak-Koreába! Én jól vagyok itt.
Drogos zombik akkor vannak az utcán, ha az állam eltartja őket, a rendőr meg nem tartja fent a közbiztonságot.
"Ausztrália célja, hogy az ausztrál gyerekek mentálisan egészségesek maradjanak, és ne váljanak frusztrált, depressziós fiatalokká."
Ausztrália célja, hogy a gyerekek ne találkozzanak olyan információkkal az interneten, amitől később nem a globalista pártokra szavaznak és az hogy követhető legyen ki mit néz az interneten. Látod kikéred magadnak, hogy azt feltételezem, hogy azthiszed a politikus a személyes jóbarátod, pedig te tényleg ennyire naiv vagy. Utoljára szerkesztette: CommieSlayer, 2024.12.02. 03:32:26