• Bruce_Willis
    Tehát nekem nagy az egóm, mikor te egy nagy fokú személyeskedéssel körítve, berúgod az ajtót, és nagy pofával közlöd, hogy nem vagyok én senki hogy ilyet eldönthessek!? Miközben, én csak a véleményemet mondtam el a közösségi médiáról. Nem vagyok döntéshozó, csak véleményezek.
    Te pedig már ki is elemezted az egész lényemet, az összes mondatodban. Fogalmad sincs róla hogy ki vagyok. De mi köze van ennek a témához? Hogy ki mennyire sikeres hozzám képest?
    "Másrészt azthiszed a politikus a személyes jóbarátod, vagy az apád, aki a te érdekedben cselekszik."
    Ezt mégis honnan a faszból szűrted le?
    Te tényleg nem vagy komplett öregem...

Ha nem vennéd észre, én a saját véleményemet mondtam el, és ki is állok mellette.
    Ergo, ha piacra dobok egy terméket, amelynek a használata bizonyos körülmények között káros hatással van az emberekre - főleg a gyermekekre - akkor felelősséggel tartozom annak kontrollálására.

A személyes tapasztalatom is az szoftverfejlesztőként, hogy nem jó függőséget okozni másoknak.
    Én a szoftveremmel jobbá akarom tenni a világot, ez az alapelvem, és rohadtul nem bírom az olyan mocskokat mint a Meta, akiknek az a célja hogy mindenki facebook zombivá váljon, és napestig haszontalanul pörgesse az idővonalat.

Értem a véleményedet, hogy meg kell adni a lehetőséget az embereknek önuralmat gyakorolni, csakhogy szerintem azért mert valaki gyenge jellem ne legyen már belőle egy lecsúszott drogos. Nem is érdemli meg, hiszen nem tudhatjuk hogy miért olyan a lelki állapota hogy nem tud önkontrollt gyakorolni. Lehet hogy csak beteg, vagy csak rossz környékre született, és már iskolában - amelyet nem választhatott meg - rossz társaságba keveredett.