Bruce_Willis#17
Haver, neked elmentek otthonról!
Ki mondta neked hogy én az ausztrál parlamentben döntéshozó vagyok?
Kicsit vegyél vissza az arcodból. Hogy jön ide az hogy az én életemben mi a káros és mi a nem káros?
A közösségi média hatásáról, és a kontrollálás megoldásairól csacsogjál! És azokról az idióta szülőkről, vagy IT óriásokról, akik hagyják hogy a gyermek maga döntse el mennyi az elég, amíg nem késő és nem lesz depressziós a sok hasztalan fos applikáció mértéktelen használatától.
Azt, hogy mi hasznos vagy káros egy gyerekre nézve azt nálad okosabb pszichológusok döntik el. De nem rakétatudomány a pszichológia, ha valaha is foglalkoztál vele, vagy van gyereked, akkor különbséget tudnál tenni.
Nem ez az első a történelemben amit betiltanak, gondolj csak a drog vagy az alkoholfogyasztásra. Van olyan ország ahol lehet nálad egy kevés drog, vagy megihatsz egy pohár sört autóvezetés előtt, de például nálunk zéró tolerancia van.
Tudod miért? Mert mindkettő mértéktelen fogyasztása káros az egészségre.
Na a közösségi média túlzott használata is káros, bármennyire úgy gondolod, hogy ez "szubjektív", ez faszság, felejtsd el!
Szerinted mekkora káosz lenne ha a szülő dönthetne arról is hogy mennyi drogot fogyasszon a gyerek, vagy hogy káros-e egyáltalán?
Az időkorlát az százszor könnyebben kijátszható lenne, gondolom emiatt döntöttek a tiltás mellett.