• militavia
    Feltűnt, hogy ellőttek néhányat és kb. annyi volt? A Neptun gyártása a háború előtt nem sokkal indult és azóta ilyen huncutságokra nemigen van erőforrás. Lényegében tettek egy próbát vele és bejött.

A széteső Oo távoli részein semmiféle nuki kapacitás nincs. Nem véletlenül vannak koncentrálva a nagyvárosok vagy zárt övezetekbe.
    Meddig ülsz még ezen a döglött lovon? A Szu megszűnése után sem kótyavetyélték el ezeket. Attól, mert rezsimváltás van ott hogyan következik egyenes arányban az, hogy Oo. szétesik ÉS a nukik eltűnnek ÉS tudja is valaki használni ÉS akarja is. Miből vezeted le azt, hogy akár mert rezsim váltás van, akkor a katona fogja és csak otthagyja az egészet? Ez a Szu bedőlésekor sem történt meg.

A kercsi hidas részt szerintem el sem olvastam.

A hordozóeszköz részen tényleg röhögök. Kamion, vasút, beszarok. Ezeket hogyan küldöd oda, ahova szánod a fegyvert? Itt már tényleg a "hülye vagy fiam" kérdése merül fel. Sem út sem vasút nem vezet a front nagy részén és úgy, hogy en magukat is robbantsák fel csak ötvenszer lőnék szét ezeket a front felé robogva, ha kb. tartani akarnak 6-8 km-es távot robbanástól.

Ne haragudj, de a hülyeség fájdalmas már. Nem is értem minek válaszolok. Kb. olyan érzésem van, mintha egy galambbal sakkoznék.