LOL.
Nem tudom feltünt-e, de csak olyanra kérdeztem rá, ami nemhogy a cikkben de a jószág honlapján/tájékoztató anyagaiban sincs egy kanyi szó erejéig sem ismertetve.
Gyengébbek kedvéért (az az csak neked) elismétlem:
-Hatótáv
-Robbanófej tömege/típusa
-Találati pontosság
-Zavarvédelem
Amiket írsz az valóban vagy benne van a cikkben, de nem arra kérdezek, hanem amit te is elismersz részben, hogy nincs benne.
Amúgy egy ilyen, ahogy írják 100 kg tömegű fejlett mini csapásmérő robotrepülö (nem "cirkálórakéta" mert kis gázturbinás sugárhajtómű van benne és nem rakétahajtómű) mennyibe kerülhet és mekkora harcirésszel rendelkezhet? Kb mint egy nagyobb FPV drón, csak épp 100X-os áron. Biztos jó üzlet. OK van vagy 300 Km hatótávolsága. Ránézésre max olyan 500 km/h sebessége lehet, tehát kb 3/4 óra alatt ezt megteszi. Az alatt egy tank is olyan helyre kolbászol el, hogy ez a büdös életben nem találja meg. Zseniális koncepció. Főleg arra, hogy egy kiba drága repülőnek, hogy gyártsunk kiba drága olyan fegyverzetet, amilyen képességet töredék áron lehet amúgy más eszközzel biztosítani. Szal az adófizetők megint boldogok lehetnek. Zselé meg gondolom már most lestoppolta.
Zavar védelem tekintetében az inerciális még OK lenne, de az önmagában nem elég pontos általában hogy egy kis méretű objektumot eltaláljon, pláne egy mozgót. A GPS, pláne 2 oldalú adatkapcsolat meg zavarható, eltéríthető. Ennyit a szakmai hozzérétésedről, amikor azt írod, hogy kéne ezeknek számomra mondani valamit. Mondjuk nekem mond is. Ez így részedről csak egy amolyan beböfögés volt nyilvánvalóan, remélve, hogy nálad is kevésbé értek a témához,
Bocs hogy kiábrándítalak, de a HSZ-edből nekem úgy tűnik, hogy nem ez a helyzet.
Szal én a részemről be is fejezem ezt a szájkaratét, a hsz-edet meg meg nem történtnek tekintem.
Javaslom, hogy te is így járj el.