• peterx
    Egy nőt vagy férfit itt Mo.n is agyonvernek bármelyik random nap, ezek alapján minden ország barbár... azért ne hasonlítsuk Iránt egy senki által el nem ismert tömeggyilkos terrorista "államhoz", amit külföldön is az egész világ terrorszervezetként tart nyilván.

De igazából én nem értem ezt, hogy miért is érzel felelősséget tőled több ezer km-re lévő idegenek sorsa iránt? Szerinted őket érdekli a te first world problemeid?

Szerintem ez többet elárul a nyugati gőgös nagyképűségről, hogy majd Ő megmondja a világ másik felének mi a civilizált viselkedés meg mi nem. Továbbra sem a mi problémánk az iráni emberek sorsa. Megjegyzem a nyugati létformát is ők söpörték ki az országukból a 79-es forradalmukkal, pedig az akkor még nem is volt olyan elfajzott vadliberális mint a mostani, tökre vállalható volt, semmi lmbt vagy genderőrület. Afganisztán többsége dettó nem kért ebből, fél perc alatt adták meg magukat a nyugat által kiképzett katonák a táliboknak. Egyszerűen el kell fogadni, hogy vannak olyan társadalmak ahol nincs értéke a nőknek.. ez ellen kívülről nem lehet mit tenni, a változásnak belülről kell bekövetkezni a fejekben, de mivel ez vallási kérdés kb egy reformációra lenne szükség a teljes iszlám világba, ahogy a kereszténységnél is megtörtént 400 éve.. sok szerencsét nekik ehez..
    Utoljára szerkesztette: peterx, 2024.10.31. 01:28:28