Szefmester#28
A nemjóját.. a jobberek előmásztak a hívószóra a sötétből akár a csótányok!
Csodás olvasni ezt a rengeteg baromságot amit összehordtatok! Amikor egy balos azt mondja más akar lenni akkor a jobb oldal azt akarja hogy ne legyen az. Ergo belepofáznak az ember életébe, és egyre több téren akarják ezt megtenni. AZ ideológiai alap rá pedig egy 2000 éves mesekönyv amit jobbára szájhagyomány útján adtak tovább egymásnak a tanulatlan halászok, ácsok, és egyéb dolgozó emberek. AZ az ideológiai alap a rabszolgaságról csak annyit szól hogy "bánj jól a rabszolgáddal", és a nőknek kb sétáló tárgyak szintű jogaik voltak. A sok sok libernyák miatt szavazhatnak manapság a nők, és lehet tulajdonuk, és nincs rabszolgaság. (ebből a szempontból, valóban belepofáznak a balosok a jobberek életébe, de kb ennyi).
AZ a rész, hogy a jobb oldal több valótlanságot állít, csúsztat, ferdít, az kb a működésük alapja. Lásd a szent könyveik igazolhatóságát... bármelyik szent könyvét.. A racionalitást kb hírből nem ismerik. A sok idióta tényleg csak szolgának jó, mert ha a ballibek egyenlőek és szabadok, akkor az ellenpólus... a jobboldali konzervek biza szeretnék a hatalom alapú társadalmat, ahol a szolga-úr viszony az alap. Az alja reménykedik, hogy egy napon ő is úr lehet, az urak meg mindent elkövetnének hogy a rendszer fennmaradjon. Ehhez ha kell hazudnak és ártanak a népnek. Persze van még egy aspektusa a dolognak. A felelőség kérdése. Ha szabad vagy és ugyanannyit érsz mint a másik (alapban, de ez módosulhat a viselkedés alapján) akkor képesnek kell lenned belátni ha te vagy a hibás. A jobb oldalon viszont bámulatos módon minden esetben mások a hibások. A göbbelszi propaganda egyik alappillére is ez. Találj ki egy ellenségképet aki minden baj forrása, és te ellenük küzdesz. Ha sikerülne megoldani, kreálj újat! A jobb oldalon soha senki nem hibás, csak a baloldali ármánykodás eredményeit próbálják megoldani.
Lásd ékes példáját a hazai szituknak. Forint milliárdok mennek el értelmetlen plakátkampányokra hogy kimondják azok a balosok a hibásak akik kb 2-5% támogatottsággal rendelkeznek, és a jobb oldal teljhatalommal irányít, mindenhova beépítve a saját embereit. MP ezért is okozott zavart, lévén a saját emberük volt.
Trump olyan dolgokat mondott, amiért egy balost ti már akasztatnátok... a vénás hipó és társai... Egyik szélsőség sem normális, de azt mondani, hogy a bal oldal miatt nyomorúságos az életetek csak a fentebb leírtakat igazolja. Felelősségáthárítás. Más a hibás, nem te. ;)
Fura módon többen akarták megmondani nekem hogy éljem az életem, mint aki azt mondta volna hogy tégy amit akarsz. Fura módon, miközben a "normalitást" reklámozzák egyesek, lebuknak hogy aberráltak. Aberráltabbak mint akik ellen uszítják a tudatlanokat. Én meg miközben kb erkölcsösebben élek mint a legtöbb hívő jobb oldali, és még csak pedofil vagy meleg sem vagyok aberráltnak vagyok titulálva, mert azt merem mondani hogy had menjen kamionsofőrnekmeg toronydaru vezetőnek a nő, és óvóbácsinak és tanító bácsinak a férfi.Mert ezt jelentené a gendersemleges képzés. Hogy eltűnjenek a klasszikusan női és férfi szakmák és had csinálják azt az emberek amit szeretnek. Engem nem érdekel ha a női autószerelő megcsinálja a kocsim ha az jó lesz és nem akar lehúzni és átverni. Nem tudom másokat ez miért zavar, de valami gond lehet a fejükben.
Persze ha azt nézzük, manapság a jobb oldal körében a szakértő kifejezés sértés, mert ideológiai és párthűségi alapon választják meg a vezetőket és tanácsadókat. Hogy közben pusztul a környék? Sebaj! Rá kell fogni valaki másra! Itthon is biztosan a külföldi lipshyk miatt nem termelnek a gazdák gabonát, és záratják be a gyárakat a tulajok... és oly sok értelmiségi vár borsodban is melóra. De nincs mit tenni.. a gonosz lipshyk bebuzultatnák a gyerekeket, és elvennék a munkát a hazaitól hogy migránsokkal dolgoztassanak. Persze kit is érdekel ha a kökemény álkeresztény kormányunk tele van pedofil és buzisimogatókkal, némelyek pedig maguk is azok... és kit érdekel ha államilag hozzák be a migriket esetenként délkelet ázsiából.