• RJoco
    Csak nekem hiányzik az a cikkből, hogy a Tor kijelenti, hogy jó dolog, hogy elkapták a pedofilt?
    Nekem így most az jön le, hogy annyira védik magukat, hogy az sem baj, ha főleg bűnözésre van használva. Mintha a pedofilokat akarnák nyugtatni, hogy nincs para, csak használjatok friss programokat.
    Lehet, hogy direkt erre találták ki? Lehet, hogy eleve az alkotók is bünözők?

Ha valaki el akar tűnni a sötét oldalon, akkor tűnjön. Egyes helyeken úgysem megy már másképp a szervezkedés. A fészt lehallgatja a kormány, úgyhogy a kormányellenes felvonulások/tüntetések (melyek még akár legálisak is lehetnének) a gyökereinél vannak elfojtva. Mert ugye a szólásszabadság jó, amíg mindenki azt hangoztatja, mint amit az "urolkodó" osztály. Máskülönben muszáj cenzúrázni.

Emellett talán a net sötét oldalán meg lehet találni olyan információt, amit valami oknál fogva egyesek eltávolíttatak a könnyen hozzáférhető helyekről. Nem tudom, csak gondolom.
    Talán a sötét oldalon a macska még elpusztul és nem elalszik...

Pont tegnap dobott be yt egy videót egy hardverről, amiből az egész belső hálózatra kiterjedő tor router-t lehet csinálni. Bár elvileg olcsóbban egy RPi 5 is tudja. Így nem kell a tor programot használni, hanem bármilyen böngészővel működik a dolog. Természetesen az összes program így a tor hálózatán keresztül tud kommunikálni. Aztán mindenki döntse el, hogy ez jó neki vagy sem.