• CrazyAchmed
    Nem gondolnám, hogy ez lenne az indok. A raid finder pont ezt a célt szolgálja, hogy ne kelljen neked hirdetni meg keresni a csetben. Ha ez sem lenne elég egy raidhez, akkor nem érné meg a fejlesztés annyira kevés a player. Azt gondolom, hogy a következő lépés az lenne, amikor már tényleg vészesen fogy az előfizetői szám, hogy a free modellre állnak rá, a kiegeket nem fejlesztik már, és akkor a mikrotranzakciókból még kilapátolnak annyit, amennyit még lehet. Egyszerűen szerintem csak nincs akkora igény a masszív multiplayerre, mint anno, és ezért lesz solo friendly a dolog. Változott a felhasználói igény és erre lépnek. Egyébként hozzáteszem, hogy én a vanillában kezdtem annak idején, akkor még raid finder se volt, és én már akkorse csíptem a raideket. Én pont a repetitív questeket szerettem, az kapcsolt ki, hogy rohangálok és csinálom a csip-csup feladatokat a hangulatos környezetben. Azt, hogy a munka után még leüljek még egy ugyanolyan kötelező raid-re, ahol fix időbeosztással kell megjelenni, az nem volt pálya nekem már akkor se. Most ennek a solo raid-nek örülnék én is, és ha nem lenne havi előfizus a cucc, akkor ki is próbálnám.