Bruce_Willis#12
"És miért kéne app a telódra?"
Mert a minap is 600 forintot spórolhattam volna, ha van lidl plus-om.
Csak akkor járt volna kedvezmény, lidl kártyára nem volt érvényes. Burger king, mc donalds dettó.
Bár ezekbe szökőévente járok, de a Lidl-be gyakran.
"Vagy kártyázol vagy kápézol.. "
Te kevered a kettőt. Én csak azért példálóztam bank applikációval, mert ha mindent számba veszünk, még a bankokét, a vodáét és minden szolgáltatóét, étteremét, ahol csak megfordulok, tuti lenne 50 amit le kellene töltenem.
Az, hogy kp-val fizetek az nem releváns a cikk szempontjából, csak reagáltam egy hozzászólásra.
Nekem nem fáj ha te kártyával fizetsz, tedd azt. De csak halkan jegyzem meg, hogy a bankrendszer pontosan emiatt alakult át, és ezért nem kapunk banki kamatot ma már, mert rászoktatták az embereket a kényelmes banki fizetésre. Pár év, és mi fogunk fizetni a banknak hogy megőrzi a pénzünket. De lehet hogy te nem is emlékszel arra az időszakra, amikor mi kaptunk pénzt azért mert a bank használta a pénzünket. Ezt hívták kamatnak. Lényeges különbség!
"De te biztos vagy olyan fontos ember hogy a te adataid érdekeljék a tescot meg a többit."
20éve ezt hallgatom a birka néptől. És közben hagyták, hogy a google és a facebook még a segglyukukba is lehallgatót telepítsen.
A következő biometrikus azonosítás az ánusz-szkenner lesz, nem tudtad?
Tudod az a baj a hozzád hasonlókkal, hogy fel sem fogják mi a veszélye annak, ha az adataikkal fizetnek.
Először csak azt dokumentálják milyen brióst szeretsz, de majd eljutnak odáig is, hogy már azt elemzik milyen az állaga mikor kitolod.
Nem vicc. Tömegesen jelennek majd meg az egészség applikációk.
A DÁP app kötelező lesz, ebben fogadni mernék veled. És ha sokáig kormányoz még a fideszmaffia, akkor kialakítanak majd egy olyan megfigyelőrendszert mint Kínában.
De szarni bele... kit érdekel hogy megfigyelnek, ugye? bee
"Ha meg valakit tudnak manipulálni marketinggel az meg is érdemli."
Mindenkit tudnak manipulálni. Téged is, engem is.