• Bruce_Willis
    Azért ez egyáltalán nem jellemző.
    Az ismeretségi körömben senki nem videóz ennyit, persze nem is ismerek influenszereket. Mondjuk van egy haverom aki rengeteget fotózza videózza a gyerekeit, és ő gondban van még a felhő tárhellyel is, de azt mondta hogy ez már túlzás. Már kezd belehülyülni.
    De nekem nyaraláskor is a felhőbe megy minden, a munkám miatt pedig van M365 előfizetésem. Attól kényelmesebb nincs is.
    Legalább 10 éve nem volt a kezemben pendrive, vagy adatkártya, én nem vacakolok ilyen kőkorszaki megoldásokkal.
    A filmezést azért írtam, mert tudom hogy létező jelenség, és kinézem a fórumtársból, hogy egérmozizik.
    Persze gondolom neki csak az volt a lényeg hogy ideokádjon valami alma ellenest, csak azt nem értem hogy miért utálja az apple rendszerét. Az anyám néha megkér, hogy nézzem meg mi a kínja a droidjának, de olyankor a falnak megyek tőle, hogy mennyire silány az a rendszer. Olcsóbbnak sem olcsóbbak a droidos mobilok, pláne hogy negyedannyi időt bírnak ki, úgyhogy tényleg nem értem mi a gondja a gyereknek.

Utoljára szerkesztette: Bruce_Willis, 2024.09.11. 06:12:17