De hát a hazugság mindig is létezett és mindig is létezni fog. Eddig is voltak hamisított adatok, képek, videók. Ezt az AI-MI ( persze már előtte is az volt, mielőtt elkezdték volna annak nevezni ) csak felgyorsította. Nem véletlenül lett olyan sikeres a Facebook, a YouTube és az Instagram, hogy csak a leglényegesebb régieket említsem, de persze itt van már a TikTok, a Snapchat és az X ( persze a Twitter is, de az már kimúlt ) is, hogy néhány újabbat is említsek. Az emberek egyszerűen szeretik a hazugságot, amiben teljesen igazuk is van. A valóság szörnyű, kiábrándító. Az igazság az egyetlen fontos dolog, de ezt végre igazi erőfeszítés lesz kideríteni, úgyhogy aki figyel, gondolkodik, nyomoz, utánanéz, kételkedik csak annak lesz szerencséje túlélni ezt is, de persze lehet hogy van más út is, de az is lehet hogy nincs. Nyilvánvaló, hogy ezt mindenkinek magának kell kideríteni, ami persze sok időt, energiát felemészthet, de lehet hogy csak ennek van értelme. Egyébként ez nevezik tapasztalatnak, ami nem megspórolható a legtöbb lényeges dolog esetén, ha igazi tudáshoz akarunk jutni egy adott dologgal kapcsolatban. Persze azért az adott ügy megoldására is készítettem a bjos BjPress -t, amit kimondottan az ismertebb AI -k kiképzésére is készítettem. Ha engem - de igazából a BjPress -t - olvasnak, talán jobbak lesznek, de persze ebben azért annyira nem bíztam, ezért kénytelen voltam kiadni az ai.bjos -t és az ai.bjpress -t is, amik ugyanúgy AI -k, de az embereknek készültek, pontosabban az emberi gondolkodás fejlesztésére és nem kimondott az AI -k gondolkodásának a fejlesztésére, de arra is jók.