reptile1313#10
Nem tom milyen embernel fejlettebb lenyek vannak a Vilagon beleertve az egesz univerzumot, (vagy multiverzumot, kitudja hany van), mert fizikailag eggyel sem talalkoztam.Mivel nem vagyok vakhitkarosult/vaktagadas karosult latom mindket oldalt:
Az hogy mindent vakon tagadsz es akkora hisztit vagy kepes csapni pont arra a szintre sullyeszt le teged, mint akik haborut inditanak egy primitiv intellektualis kepzelges es korlat miatt.
Ha tudomanyosan allnal hozza, akkor nem hinnel el semmit vakon, de nem is tagadnal semmit.
Hanem azt mondanad,hogy nem tudom, en meg nem lattam. ==> ez a fejlodes es a tudomany. Es nem ez, TUTI HOGY NINCS AMIT EDDIG NEM LATTAM.
Ergo az ateizmus egy tarsadalomra karos toxikus nihillista vallas.
Szoval pont olyan labilis es hiszekeny vagy , mint egy szektas.
Roviden, te vagy az idiota. :)
A temahoz hozzaszolva: ON:
nagyon remelem,hogy nem olyan modon tortenik megint valami jogi korlatozas, mint amit Brusszelben aktatologato semmihez nem erto eloskodok talalnak ki, elcsalt bufeszakos diplomaval a kezukben.
Ha LESZ majd valamilyen meta-analizis, (10 ev, es nem 10 nap) kovetessel, milyen hatassal van az emberre az AI, akkor az alapjan majd lehet finomitani.
Mar a cim elhamarkodott allitas, nem tudhatjak, hogy fuggoseget okoz-e, es hogy az pozitiv v negativ tipusu kotodes.
De jelenleg csak annyit okoz az AI, hogy az emberek felismerik sajat magukon,hogy folosleges uvoltozni, parazolni az idot egoista vitakkal, hanem hatekonyan kell ervelni, lehetoleg nagy valoszinuseggel igaz dolgokkal, amit hivhatunk tenyeknek. a legjobb tudasunk szerint.
Csak nyilvan azzal nem lehet klikket generalni,hogy olyat irnak le ami a tobbsegnek nem tetszik. jelenleg a tarsadalom amobakent csodalkozik ra az AIra, tehat az hoz tobb klikket, ha szidjak, alias Cherry Picking.