• nlght
    Csak lejáratod magad, a világ továbblépett a vakcinák pedig működtek. Ennyi baromságot ritkán olvasni.

"a csavarhoz csavarhúzó kell"
    A vírustagadóknak meg egy tisztességes atyai pofon.

"Nekem elsősorban te tűnsz oltás ellenesnek és tudománytagadónak."
    Nyílván azért oltattam be magam és családom, és azért érvelek itt mellette mert oltásellenes vagyok. Anyád temetésén trollkodjál!

"A járvány legelején még az ment, hogy ne hordjunk maszkot. Sok maszknak még a dobozára is rá volt írva, hogy nem jó koronavírus ellen. Csak aztán "fejlődött a tudomány" és 2 hónappal később már az ellenkezője volt igaz mindennek és a maszkok is másképp kezdtek el működni."

Ez megint csak a te kis buksidban volt így.

"Így van. Pont az ilyen rossz minőségű orvosok szólaltak fel a médiában/politikában úgy hogy semmit nem tudnak se a járványokról"
    Hát az show amit a pincsikutya fejű nő és a Győrfi Pál letolt naponta az tényleg kurva gáz volt. Gondolom azóta észrevetted, hogy az oltás jól működött és minden ment tovább, csak a te kis buksidban maradtak meg a konteók.

"Ez hazugság és pont az előbbi kommentben írtam le, hogy le, hogy kórházak többsége üresen állt mert le voltak zárva."
    Lehet hogy volt amit lezártak, de amelyik működött az túl volt terhelve. Szerintem valami nagyon furcsa világkép él a fejedben, ha ilyen alap dolgokat se tudsz a helyén kezelni.
    A kórházak TÖBBSÉGE tényleg üresen állt? Hol és melyik országban? Ezt megint honnan vetted? Dobjad a linkeket!