• nirriti
    Bocs, nem tudtam, hogy jól megfizetsz érte engem és határidőre megy.
    Van igazi munkám ahova járok GDP-t termelni, hogy legyen mit ennem, de nyugi egy kapitalista nyugati országban vagyok szóval nem az APEH-nek fizetem az adót és a te segélyedhez semmi közöm.
    Beszarás, hogy aki nem komálja Trumpot és nem győz meg téged róla határidőre, hogy te látod rosszul a narancssárga majmot az garantáltan egy "elvtelen komcsi".
    Semmi olyan infot nem rejtegetek amit gugli kereséssel ne találhattál volna meg eddig is, valamit mutat rólad, hogy vagy nem találod vagy nem vagy képes megkeresni még ha nem is értesz egyet.

Durván 2 hete Trump elment a NABJ-hez és jól rápirítottak. Az egész vágatlanul is fent van, nem kell csak pár másodperccel beérned, megcsodálhatod ahogy nem hajlandó egyenesen válaszolni a kérdéseikre és elkezd mindenféle sértegetéseket dobálni a 3 fekete újságíró fele aztán egyre mélyebbre ássa magát.
    Nekem valahogy nem úgy tűnt, hogy ott egy rakat új szavazót szerzett volna. (a statisztikák szerint lejtmenetben van mióta Biden visszalépett)

2019-ben Twitteren beszólt 4 szinesbőrű amerikai születésű demokrata képviselőnőnek, hogy "Why don't they go back and help fix the totally broken and crime-infested places from which they came. Then come back and show us how it is done."

Aztán ugye ott volt az az affér amikor egy kis Ausztriai születésű német vezér könyvéhez kísérteties módon hasonlóan azt mondta USA vérét mérgezik a bevándorlók aztán tagadta, hogy onnan idézett volna. (Az USA népessége szó szerint bevándórlókból van az indiánokat leszámítva LOL)
    A felesége (Ivana Trump) monda még a 90-es években, hogy Trump egy könyvet tartott az ágy mellett a kis diktátor beszédeivel ami elég hiteles forrás szvsz.

Obama-ról azt állította nem is amerikai (ami kizáró ok egy elnökjelöltnek) és nagyon rossz tanuló volt így be se juthatott a Harvardra meg a Columbia egyetemre és bizonyítékot követelt, hogy tényleg oda járt.

Kamala-val is jól elvan.... Szegénynek gondot okoz felfogni, hogy ha apuci fekete anyuci meg Indiai akkor a gyerek kevert és mindkét kissebbségnek a tagja, hallgathatod ahogy értetlenkedik, hogy nem tudja hova tenni.

2018-ban Haitit, El Salvadort meg úgy egész Afrikát "shithole"-nak titulálta.

De ha nagyon érdekel akkor van egy "Racial views of Donald Trump" wiki oldal ahol 484 forrással támasztják alá amiket mondott, jó csemegézést!
    Utoljára szerkesztette: nirriti, 2024.08.15. 10:48:26