FICEK9#3
Ilyen az amikor a kapitalizmus ördögi köre bezárul és a saját farkába harap a kígyó: találj ki valami jót, csináld meg jól, legyél jobb a többinél, vidd sikerre az ötleted, te leszel a legjobb. De ne legyél a legjobb, mert akkor a többi nem tudja azt végigcsinálni amit te (kitalál, megcsinál, jobb lesz, sikeres, legjobb). De akkor miért akarjon valaki elindulni ezután egy jó ötlettel, ha ez lesz a vége? Csak az "egészséges verseny" kedvéért? A cél így csapdává válik, nem nyereménnyé. (persze ha nem manipulált a "verseny" ;))
Nem csípem sokmindenben a googlet és csak kényszerből használok sokmindent tőlük, de csak azt ami tényleg jó, amire van alternatíva azt kiváltom, de csak ha jobb, vagy közel olyan jó legalább. (Sajnos) az ő keresőjük jelenleg számomra a legjobb (mégha az EU el is kezdte szétcseszni (maps)), pedig annó végigmentem az elődökön (yahoo, altavista, asztala vizsla, stb...) és amíg jók voltak addig azokat használtam. De valamiért lemaradtak. Tessék jobbat csinálni, mint ahogy a google is jobbat csinált az elődöknél, nem a googlit cseszegetni és mesterségesen beleavatkozni, mert ez így nem verseny, ha a tunyákat segítséggel toljuk a legjobb elé! Én amúgy szívesen váltanék, ha volna olyan.