• repvez
    Hogy miért jó ha külön van klíma kezelőpanel? Mert hülyeség, hogy egyszer kell beállítani 22-23 fokra, és életed végéig így el autózhatsz.
    Öregem, te még nem vezettél csak néhány kilométert életedben.
    Gondolom ez nekem szolt?
    Hát elég nagyot tévedtél mert már lassan 25 éve van jogsim és már pár 100ezer kilométert vezettem mind személy mind teherrel , ugyhogy van tapasztalatom .
    DE ugylátszik neked és még sok más hasonlo társad viszont nem tudja ,hogy muködik a klima., mert azt gondoljátok ha beállitom a lkégkondit 23 fokra akkor majd csak lassan huti le a kocsit? vagy füti fel és ha mindél lejjebb teklered akkor majd gyorsabb lesz hát nem.
    LEgalább is az én kocsiaimba , ha beállitom a kivánt höfokot 23,ra, de egész nap 40 fokon állt a kocsi akkor beinditás után amutomatikusan maximumon pörög a venti és a légkondi, egészen addig amig a kivánt és beállitott höfokot el nem éri, anélkül, hogy én hozzányulnék.

De ahogy ezekszerint te és a hozzád ahsonlok csinálják, azért kell a külön gombok és a beállitás, mert beültök és egyböl tekeritek minuszra mert azt gondoljátok , hogy igy majd gyorsabban lekül, aztán mikor vezettek egy 20 percre meg már kezdtek fázni és megint tekeritek ,hogy futson egy kicsit és ez igy megy egész uton, másbol se áll ,hogy tekergetitek ide oda meg hol fáztok hol melegetek van.

Vannak viszont olyan dolgok amihez igen is kell a fizkai gomb, de az nem a légkondi, hoyg egy egész panelt elfoglaljon miatta.

ÉS a válaszodbol kiindulva , a telefonso alkalmazásokkal se vagy nagyon gyakorlott, ha benkszámlaszámokat irogatsz és belépési kodokat.

A GPS-nél anyni igazad van, hoyg elöre át kell nézni és beállitani az utvonalat, DE pont a váratlan helyzeteknél vagy ha le akar terelni más utra a GPS akkor bele kell nyulni vagy épp leokézni, hogy mi legyen a utvonallal , maradjon az eredeti tervnél vagy a változást tervezze be.
    ÉS a GPS-nek ma már nem csak anyni funkcioja van, hogy Abol B be elvigyen, hanem meg tudod neki adni, hogy épp megéheztél és megállnál valahol enni. ha villanyautod van akkor melyik töltöig érsz el és hol akarsz tölteni stb. ezeket elöre nem látod, hogy ne kelljen hozzányulni.