nlght#13
Szerintem nem lesz rezervátum ebben a korban. Az uralkodó hatalom az "oszd meg és uralkodj" alapján abban bízik, hogy társadalmi konfliktusokat felszítva nem fognak az elit ellen fordulni majd az emberek. Szóval nekik az a jó ha a TV-ben és a híroldalakon race/religion alapon háborút mutatnak, és nem a gazdag 1% ellen lázadnak fel az emberek változást követelve.
Magyarország tranzitország sok határral más országok felé. Kulturális és történelmi szempontból korábban is nagy volt a jövés-menés. Igazából faterom hobbija a téma, ő napokig tudna erről beszélni, de annyit én is tudok hogy sok nép keveredett és beleolvadt már a mi népünkbe. Már rég nem ugyanazok vagyunk, mint mondjuk 1000 éve.
Angliából pedig szigorú rendőrállam lesz a jelek szerint, legalábbis rövidtávon biztos. Már most lecsuknak egy facebook üzenetért hónapokra, ha nem a kormány és a BBC szekerét tolod. Aki anti-migration matricát árult az 2 évet kapott.
Egyetértek az 5-10 évvel, ha most nem lesz nagy társadalmi változás akkor kb. elég 1 generáció és többségben lesznek a muszlimok. A fehér ember nem csinál nagy családot, ha csinál egyáltalán manapság. Addig a muszlim családban nem ritka a 7-8 gyerek.
Szerintem a multikulti elkerülhetetlen a mai korban, viszont meg kell egyeznie szabályokban a különböző népcsoportoknak, másképp nem fog menni. Azokat pedig ki kell vetni a modern társadalomból akik a "mi vagyunk a kiválaszott nép, mindenki más alsóbbrendű préda" ideológiát nevelik a gyerekeikbe, lásd a zionistákat és a muszlimokat.