• takysoft
    Hát én egy előfizetésért azért nagyjából várok is valamiféle szolgáltatást.

Az egér az meg egy megoldott probléma. Van rá egy nagyjából 20 éve fix USB szabvány, sokkal többre meg nincs szükségem. Oké, az plusz, ha állítható a DPI, és ezt mondjuk egyszer be kell konfigurálni az eszközön.

Én 2014 nivemberében vásároltam a Logitech G502 Proteus Core egerem. Ez egy igen sikeres széria első iterációja volt amúgy. A mai napig problémamentesen működik :)
    Na most ennél "örökebb" egér nem nagyon kell nekem.

Mondom, én tökre elhiszem, hogy profitot akarunk maximalizálni, meg egy előfizetés MINDIG többet hoz a konyhára, mint egy értékesítés, lást Adobe vagy az MS újabb modelljei (Pl Office)

De vannak dolgok, amiket azért fontos észben tartani.

-Igen, az Adobe egy rohadék, de nem nagyon van alternatívája. Nem mondom, hogy nincs másik kreatív suite, vagy egy-egy alternatíva a Photoshopra, Lightroomra vagy Premiere-re, de mindenki ezeket tanulja, ismeri.
    -Még az MS se volt akkora retardált idióta, hogy előfizetés mögé tegye a Windows-t. Pedig hidd el, gondolkodtak rajta eleget :D De nincs az a OneDrive meg egyebek, ami legitimizálná.
    Ami amúgy érdekes, mert az OS amúgy egy service. A vírus kereső adatbázisa, a biztonsági frissítések, az új funkciók amik meg-megjelennek...
    De nem merte meglépni. Mert koporsószög lenne.

Na az egér... az egér az nem ilyen :D
    Csinálni kell jó egeret, és beletörődni, hogy egy usernek 10-15 évente egy egeret adnak el. A Logitech mostanság nem törődött bele ebbe, és meg is lett az eredménye. Szarok a mikrokapcsolóik. És elkezdett a nép Razer-t venni.
    Utoljára szerkesztette: takysoft, 2024.08.01. 09:24:13