nlght#13
Szerintem érvekkel és statisztikábal bőven tele volt a kommentem, ezzel szemben a tiedből csak az orosz könnyeket vélem felfedezni.
Azért mert Orbánt zsarolja Putyin valamivel (valszeg a 80 évre titkosított Paks2 szerződés sok mindenre rávilágítana szerintem) azért neked még, nem kell minden baromságot elhinni az orosz-magyar propagandából.
Lehetnek saját gondolataid is!
"Ezek szerint az oroszok már holnap visszavonulnak, sőt megadják magukat. Igaz, már két éve ez a narratíva. :-/ "
Olvasd végig a kommentem please!
Ezt írtam:
"Putyin ezt már rég elvesztette, már csak lassan véreztetik Oroszországot. A gyors KO megnövelné az atomháború esélyét, amit senki sem akarna."
Szerinted azért harcolnak T-55 tankokkal az oroszok mert nosztalgia-retro életérzést hajkurásznak? Vagy azért mert kifogynak tankból és felszerelésből?
Szerinted azért vesznek hibás koreai tüzérségi lőszert, mert szeretnek veszélyesen élni? Vagy azért mert nincs más amit kilőhetnének?
Ez a hivatásos kínai katona aki 2023 decembertől kb. fél évet harcolt az orosz oldalon sok kérdésedre választ adhat. 2 elemzést is mellékelek, ami pluszban bővíti a kontextust profi katonai szemszögből.