uwu2020#9
Cégvezetők öngyilkos küldetést ritkán vállalnak. Mindig van valami ok, ami miatt megéri (vagy nekik, vagy a cégnek). Nem törvényszerű, hogy a cég érdekeit képviseli a vezető, simán meg lehet vesztegetni, vagy olyan előnyt kap, amiről te nem fogsz tudni, és persze a vezetők is emberek, hibázhatnak, egyszerűen elkottázzák, ezért gyakorlatilag bármi megtörténhet. De te itt eléggé eltértél a tárgytól, ami nem baj, csak úgy mondod, mintha nem lehetne visszaolvasni amit írtam.
Itt másról volt szó, manypet a hozzászólásában olyanért kritizálta a vezetői döntést, ami nyilvánvalóan a cég védelmében történt. Pedig egy ilyen lépés teljesen normális, létezik olyan cél, amihez segget kell nyalni. A másik dolog amivel mellé fogott, hogy a korlátozás feloldása volt előbb, utána a merénylet. Tévedés az első mondata, ő azt írta a merénylet miatt oldották fel.
Én azt hittem itt inkább az lesz a téma, hogy ők előre tudták. Jó kis összeesküvés lenne. Természetesen ennek az esélye kerekítve 0.00%, de attól még meg lehet említeni:D