• Dodo55
    "Most hirtelen Kuba képe jelent meg előttem, ahol 50-60 éves autók vannak karban tartva ismert okok miatt. Az EU-ban is fel fognak értékelődni a régi autók... :D :D"

Nézz körül kicsit szerintem, ez már évek óta elkezdődött, igaz eleinte a régebbi autók általánosságban jobb megbízhatósága-tartóssága és kedvezőbb fenntartási költségei miatt és akkor most még szépen majd jönnek ezek mellé az újabb érvek is, amikkel egyre szélesebb rétegeket fognak erre sarkallni. Ez most Európa. Miközben a politika és a politikához közel álló gazdasági érdekeltségek egy zöldnek csúfolt bürokratikus és egészségtelenül steril utópia kialakítására törekednek, addig a társadalom egyre nagyobb egyetértésben csendben mosolyogva és a vállát egyre könnyedebben vonogatva kezd kiépíteni maga körül egy önfeledt vadnyugati világot az elmúlt évtizedek legnagyobb értékeinek mondhatni nemesítésével. És szerintem onnantól nem is hagy kérdést, hogy melyik törekvés fog a másikon felülkerekedni végül, hogy a különféle hatósági szerepekben eljáró legtöbb személy a mai generációkból feltűnően úgy áll az ilyesfajta kérdésekhez, hogy sokkal inkább ember próbál lenni ("mondom mit kéne akkor gyorsan csinálni", "nekünk ez itt most nem feladatunk", "senkinek sem az az érdeke, hogy ezzel itt még több teendőt gyártsunk egymásnak", "nektek akkor amelyik egyszerűbb", stb... már-már jellegzetes megnyilatkozások), mint sem egy érzéketlen gépezet rideg alkatrészei.