• kvp
    "Az biztosan nem. Inkább az a hülye ékezet nélküli írása."

Igen, sajnos nagyon megszoktam, hogy amerikai kiosztast hasznalok. Meg ugyebar igy nem kell atgr-ezni a gyakran hasznalt karakterek miatt. ([];'\,./{}:"|<>?)

"De újra átolvastam, semmi jel nem utal arra, hogy ő ezt egy ötletnek szánta, vagy ironizált,"

Inkabb csak a varhato kovetkezmenyek leirasanak szantam. Az EU nagyon regota dolgozik a digitalis jegybanki euron es az erre torteno atallason. Mint ahogy a minden felhasznalo minden hozzaszolasanak egyertelmu azonosithatosagan is, belertve a jelenleg meg titkositott maganbeszelgetesek tartalmat is, termeszetesen csak a gyerekek vedelme miatt. A digitalis EU-s szemelyi igazolvanyt pedig kezdik bevezetni mar nallunk is. A harom egyutt ezt jelenti. Egyebkent nem lesz olyan veszes, fizetes tekinteteben hasonlo digitalis keszpenzt (es ezzel jaro korlatozasokat) kell elkepzelni mint most nallunk a SZEP kartya. A vagyon szempontjabol pedig a kanadai bankszamla befagyazasok mutatjak a varhato jovot, de termeszetesen csak azok eseten akik olyat mondanak/irnak le/stb. amit a foderalis EU-s kormanyzat dontese alapjan nem szabad.

ps: Egyelore Magyarorszag meg nem resze se az euro ovezetnek, se a jelenlegi kormany nem menne bele a foderalizacioba. Viszont mindenki mas tamogatja, tehat a kovetkezo kormany lehet akar az utolso szuveren magyar kormany is. Jelenleg az egyetlen mod amivel az orszag tartosan kimaradhatna az uj szovetsegi allambol a Svajchoz es Norvegiahoz hasonlo tarsult statusz lenne, ami a tagsagnal tavolabbi viszony. Ilyen pl. Puerto Rico es az USA kapcsolata, mig Hawaii-t 1959-ben felvettek. A teljes tagsag persze nem jelentene Magyarorszag teljes megszuneset, ahogy a Bajor Szabadallam is egy letezo allam attol meg, hogy a Nemet Szovetsegi Koztarsasag resze. Tehat a foderalis Europai Unio reszekent is ugyanolyan fuggetlen es szuveren lenne Magyarorszag, mint most Bajororszag vagy az 1938 utani Ausztria.