InZOI
  • Ironman2
    Király a game,mi mindent belezsúfoltak ebbe? Nem is kell majd kiegészítő ehhez,van egy rakat meló,vannak állatok,van időjárás,be lehet állítani őket,sőt még azt is hogy mennyire legyen lepukkadt a város.Egy csúszkával átalakithatjuk ilyen posztapokaliptikus környezetté az egészet.Az önálló akarat idegesit egy kicsit,még nem tudom ki lehet-e kapcsolni a menüben.Nem jó ha magától cselekszik a Zoi. (direkt nem irtam sim-et)
    Várost azonnal lehet szerkeszteni élő módban,meg a telkeket is.Akár a bokrokat,fákat is lecserélhetjük ha nem tetszik esetleg.
    Karaoke is van,most találtam meg a mikrofont North Beachen.Kiváncsi vagyok csapatot lehet-e verbuválni együttesnek. Amúgy irodai alkalmazott lettem a vidámparkban,mert az előzőek 1 nap után felmondtak.Akkor biztos jó állás lehet :)
    Nekem az bejön hogy akár zöldfülüként,vagy közepes tudású melósként,vagy főnökként magas fizetéssel is kezdhetünk állást.
    Ahogy nézem ide nem kellenek majd kiegészítők,van itt minden ami szem szájnak ingere.Kereskedést még nem találtam,de gondolom az is van benne. Telefonon sokmindent el lehet intézni,tetszik a gyorskaja rendelés is.Bár a pénzzel csinján kell ugye bánni,mert minden pénteken vonják a számlákat,reggel 9-kor!!

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2025.04.05. 13:06:30