• Vanek úr
    "Az EU parlament a legkorruptabb parlament európában" - LOL. Mondod ezt magyarként. :D Tényleg majdnem lefordultam a székről. :)
    Ráadásul azért, mert segíteni akarnak neked (meg nekem, meg sok embernek), ezért korrupt. Találkoztam már olyan emberrel, aki azt mondta, hogy a mocskos nyugatiak küldik ránk a rossz időt, hogy nekünk ne legyen jó; de azért ez a 'laposföld' elmélet sem rossz. :)
    A második bekezdéshez meg annyit, hogy pl. az EU érte el azt is, hogy USB type C-vel jelenjenek meg az Apple termékei (ne az almások saját csatlakozó felületével), hogy ne kelljen hozzá új eszközöket venni, hanem a 'hagyományos' cuccok is csatlakoztathatóak legyenek. Hogy egyféle töltővel tölteni lehessen minden telefont (akár Androidos, akár IOS-es). És még sorolhatnánk (vagyis a példád, mondanivalód messze rossz). Persze, nem mindent az EU szabályoz, mert vannak olyan területek, amiket leadnak tagállami szintre (ilyen például az itthon 2 évre emelt szavatossági kérdéskör is); de mindennek van egy alapja, ami mindenkire vonatkozik. Mert az EU is egyfajta állam - a különálló államok állama.
    De persze biztosan neked van igazad, és fúj-fúj EU, akik még pénzt sem akarnak adni az EU adófizetőinek pénzéből szegény Orbánunknak egy újabb tíz-száz milliárdos birtokra. Vagy Tiborcunknak. Vagy Mészárosunknak. Vagy a többi NER-esnek. Hanem megpróbálnak pl. közvetlenül adni támogatásokat azoknak, akiknek szükségük lenne rá. A rohadékok.