Macropus Rufus#3
"Ez nincs így, pont erről szól a Fury Road. Nem bonyolult a története, de illene figyelni."
Ugye már az első résznél is a kocsik nem szalon autók voltak. A második részben meg már egáyltalán nem is hasonlítottak autókra. Szóval ha ebben ilyen szép állapotó autok lesznek akkor ez valahol az első résznél kellene játszódia ami a sztori line ismeretében baromság. Ami meg az üzemanyagot illeti: már a második résznél jött a kérdés: honnét van benzin. És igen mindig vicces ha valaki megszólal és nem gondolkodik... Tudod mennyi energia kell a nyers olaj benzinné alakításához? (súgok: olyan 1kW kell 0.3liter benzin előállításához...) A 3. rész kivételével egyik MadMax filmben sem láthattál olyan erőművet ami képes volt több kW energiát előeállítani, még olyat sem ami wattokat. Egy V8-as motor nem 1.6-os. Vélhetően még szar is szóval a fogyasztása is min. 15-16 liter. És ezekből qurva sok volt ott , meg nitros vasak, és akkor a 4-ben szereplő duplva V8-as kaminoról még nem is beszéltünk. De ettől függetlenül tetszik a film. Csak gondoltam, ha már okos vagy akkor legyén okos ebben az esetben az nem indok, hogy Miller jobban tudja mert ő találta ki. Miller nem ért ehhez, nem is a feladata. Csak írt egy sztorit ami jó. Szóval amikor valaki egy rendezőre hivatkozik, hogy ő jobban tudja és a tma az konkrétan petro kémiai dolog elégg necces lesz az érv... Egyéb iránt az első 4 MadMax jó az ilyen alapvető hibáival együt is.
Az, hogy egy film mennyi Oscart kapott igazából nem sokat számít. Mert attól még lehet szar amiért az akadémiának tetszik. Speciel e filmmel kapcsolatosan repvez véleményén vagyok: egy erősen gagyi hatást hozó valami. A CGI qurva szar. A látvány ezekkel a patent vasakkal gagyi. Mondjuk nekem a második rész tákolmányai jöttek be igazán. De még a 4. részben is adtak arra a látszatra, hogy minden vas valami hulladékból van össze rakva. Tudjuk neked mindig az tetszik, amit a másik lehúz. Szóval nem meglepő, hogy neked ez is tetszeni fog, de veled ellentétben én képes vagyok elfogadni azt, hogy neked adott esetben tetszeni fog.