Andrevv#16
Az állami támogatások miatt halmozzák az autókat, nekik úgy is megéri. Ha el is tudják adni, az már csak bónusz. Egyik gyártót sem érdekli a zöld megváltás, ha kell milliárdnyi autót gyártanak le egyből a szeméttelepre. Az embereknek már nincs penzük, az autóeladások meredeken zuhanni fognak. Az adók egyre nagyobbak, a pénzünk elmegy megélhetésre és az államkasszába. Ez a rendszer teljesen össze fog omlani előbb utóbb, de addig még sok ember fog éhen halni.
Én már egy ideje nem veszek semmit ha nem muszáj, csak ételt és más alapvető szükségletekre költök, hiába vagyok programozó aki valamikor jól keresett, de sajnos most már közelítek a minimálbérhez. A techcégek halomra rúgjak ki az embereket, mi akik maradunk pedig MI-ket kell használjunk, hogy helyettesítsük a kidobott embereket, a fizetés pedig ugyanaz mint ami volt évekkel ezelőtt. A legviccesebb pedig az, hogy olyan projekteken dolgozunk amivel további embereket lehet majd helyettesíteni. Addig megy ez az automatizálás, amíg már senki sem fog dolgozni, senkinek nem lesz pénze és senki sem vasárol semmit. Én már nagyon érzem ezt, de lassan mindenki fogja.