• banjozsef #5
    Sajnos tegnap törölnöm kellett a Temu appot is ( persze ez azt is jelenti, hogy nem mostanában rendelek tőlük ) a mobilomról, mert egy annyira durva szerződésszegést követtek el ( nem azt küldték, amit rendeltem ) , ami már átlépte a határt. Persze eddig is voltak nem használható termékeik, a célnak nem megfelelő termékeik, de nem volt annyira jelentős a dolog pár száz forint esetén, de most már pár ezer forintról volt szó, úgyhogy elérték a határt.
    Ma az Aliexpress -t is töröltem, mert visszamondtak egy megrendelést ( vagyis törölték a megrendelést és ha minden igaz, akkor a pénzt azért visszautalták, de ezzel annyira nem vagyok előbbre, mert amire rendeltem a cuccokat, az a probléma már lényegileg megoldódott, meg ha már megrendeltem, addig mástól nem rendeltem meg, így kb. 2 hetet fölöslegesen foglalkoztam valamivel ) és persze az előző szállításaikban is volt ak érzékeny ( indulásképpen használható, de azóta - ha nem is a számlájukra írható - már nem működő dolgok, amiket azért valószínűleg egy másik - a jövőben már nem preferált - cég tett tönkre, de persze lehet, hogy csak az egymással meg nem osztott titkok miatt, ami az adott dologgal kapcsolatban pedig teljesen normális lett volna ) dolgok.