• RJoco
    Én kipróbáltam. Csak ezért frissítettem a B550 bios-át. Az eredmény az lett, hogy azóta a kis kijelző AA üzenetet dob. A gép megy, de ez mindig világít pirosan. Ha a TPM-es nyavaja be van kapcsolva bios-ban, akkor asszem 9F a hibaüzenet. Nem csak én jártam így, hanem sokan. Már egy jó ideje nem is foglalkozom vele, bár üvegfalú gépházban azért nem annyira mutatós.
    Na de a lényeg, hogy feltoltam a W11-et. Eleve nem tetszett a kötelező netkapcsolat és m$ bejelentkezés, de akkor még nem tudtam, hogy lehet kikerülni. Viszont emiatt pár hétig hozzá sem nyúltam. Aztán jöttek a programok. Logitech G910 miatt kell a szoftvere, különben szivárvány van, azt meg nem szeretem. Feltoltam a legutolsó LGS-t, ami kedvesen közölte, hogy a G910 annyira új és nem támogatott, hogy G-Hub kell neki. Jólvan, akkor legyen az. Egy darab profilt nem vett át az LGS-től és a profil beállítás nagyon tré lett. Úgy az egész szoftver tré lett. Így nem is gondolkodtam tovább azon, hogy maradok a W10-nél, ahol valószínű, hogy nem a legutolsó LGS megy és semmi baja nincs a G910 kezelésével.
    Azóta mondjuk már nem érdekes, mert a billentyűzet bedöglött és gondoltam újítok (nameg a G-Hub irányvonal sem tetszik), így egy opto-s Corsair lett. Ettől függetlenül most már maradok a W10-nél, míg nem cserélek gépet vagy jön a W12 vagy valami olyat nem kell futtatnom, ami mindenképp W11-et igényel. Bár, ha csak egy ilyen dolog van, akkor lehet, hogy inkább virtuális gép lesz. Vagy remélhetőleg megoldja az új laptop W11-el.