• RJoco
    "élvezhesse a megváltozott Start menüt és a kerekebb sarkokat"
    Vajon hányan akarják ezt az újdonság élvezni? Inkább erről kellene statisztikai adatot gyűjteni. Nekem baromira nincs szükségem rá.

"A szükséges hardverrel rendelkező felhasználók valószínűleg már frissítettek."
    Nem, nem frissítettem rá, pedig a gépem alkalmas. Viszont nemrég vettem laptopot, azt meg már W11-el szállították.

"feltéve, hogy a Microsoft szoftverarchitektúrával és telepítéssel kapcsolatos megközelítése rendben van."
    Na igen. Ez itt egy probléma. A beállításokban a mélyebb dolgok elérése még nehezebb lett. Ha valaki jártasabb a korábbi win-ekben, akkor talán gyorsabban tudja elérni pontosan azokat a felületeket, melyek úgy a W7 óta megtalálhatóak. Ha nem olyan jártas, akkor csak megy a körkörös klikkelgetés és nem jut sehova. Még annyira sem, mint W10-en.

Alapvetően nem a rendszer telepítésével van a gond, az ma már gyorsan megy. A rendszert belakni viszont sok idő. Megint telepíteni az összes programot. Beállítgatni az apróságokat, amik még jobban el lettek rejtve vagy már eleve nem is úgy működnek, mint a korábbi verzión. Szembesülni azzal, hogy esetlegesen az apró, de számunkra fontos program már nem fut az új win-en.
    Inkább marad az ember a réginél.