• Palinko
    Amúgy engem is. A játék meg még különösen játszhatatlan mert FPS módban elpazarlod a lőszert a furán laggoló mozgást végző ellenfelekre akiket nehéz eltalálni, állítsuk meg az időt azt % ban eltalálod szerepjátékos mód meg nevetséges. Ez a 60 as évek design jó, de a posztapokaliptikus zombis dolog jah....

A sorozatról is legyen szó, megnéztem és végig hasonló érzésem volt mint a játékkal hogy akarom szeretni mert látom hogy jó valami, de olyan igazán mégsem tudom. Ennek ellenére a játék nem, a sorozat viszont tetszett és végig lekötött, csak kedvenc nem lesz. Nagyon jó benne pl az hogy nincs olyan amcsi stílusú gonosz karakter, hogy hát gonosz vagyok mert gonoszságokat csinálok és nagyon célom sincs csak gonosz vagyok mert ehhez a történethez is kellett egy főgonosz. Igazából mindenki motivációja megérthető és akár még azonosulható is. Talán ez, meg a képi világ díszletek stb a legerősebb része a sorozatnak.

A gyengeségek is azért ott vannak, rengeteg olcsó megoldás van benne és nem az árra értem, hanem, hogy valaminek meg kell történnie és ilyen egyszerű, hiteltelen módon van előadva. Legtöbb ilyen nekem a power armornál tűnt fel. Nem akarok nagyon spoilerezni, de annyit elmondok hogy van ahol két deszka lesz az akadálya máshol meg ugye mindent rombolt, meg könnyebben deaktiválható mint valami fejlett harci eszköztől várnád stb.