Bruce_Willis#1
"Ma már egy iPhone is csak egy telefon, bármennyire is szeretné az Apple ha másképp gondolkodnánk."
"még mindig egy olyan vállalatról van szó, amelynek hatalmas vagyona nagyrészt egyetlen terméktől függ, az iPhone-tól. Az Apple-nek érdeke, hogy elhitesse velünk, hogy számít a telefonon lévő márkanév. "
Aki a cikket írta nagyon szűk látókörű, és frusztrált.
A rendszert magát meg sem említi. Igazából pont azok a képmutatók, akik azt hiszik mindenkiről, hogy csak és kizárólag az alma logó miatt vásárolja mindenki az iphont. Aki így gondolkodik valóban csak a fényűzést keresi, a belső értékek számára nem fontosak, és nem látnak mást, csak egy hardvert.
Saját véleményem, ha az említett fal le is omlik, nekem soha nem lesz androidos telefonom. Az én igényeim azon túlmutatnak, hogy mit tud a hardver, hisz nem is a legújabb iphonokat vásárolom. De a baráti köröm ugyanez. A rendszert szeretik, a logó nem is látszik, mert tokba teszik. Nekem ugyan nincs rajta tok, de alig észrevehető a logó.
Az lenne jó ha több rendszer közül választhatna a fogyasztó, de sajnos csak egy agresszor által kreált kémszoftver van jelen a piacon, és egy olyan amelynek fontos az adatvédelem.
Ha iphone-ra androidot is lehetne telepíteni, nem is lenne ekkora piaci részesedése. Épp ezért nem értem a cikkírót, miért nem lát tovább a hardveren és a logón.. Szerencsére az apple vezetőségének több üzleti érzéke van, és nem a spekulánsok által jónak vélt utat követik.
És ha azt gondolod, kedves cikkíró, hogy az majd jó lesz mindenkinek, hogy az EU belepofázik az Apple rendszereibe, rosszul hiszed. Van már sebezhető rendszer. Szerintem örülni kellene hogy van egy, ami nem sebezhető, és tiszteletben tartja a magánéleted.