• NEXUS6
    #3
    Ne már!
    Szerintem a kérdésedre te is nagyon jól tudod a választ. Pont annyit és akkor fognak az ukik ilyen gépeket kapni, amikor a brit Sárkánytűz légvédelmi rendszert is megkapják, pont az évi 5 millió 155 mm-es tüzérségi lőszerrel együtt.

    Ha az amcsik tényleg törődtek volna valaha is Ukrajnával, az ukrán emberekkel, akkor 2021 novemberében megüzenik a russzkiknak, hogy a NATO meghívás az nem egy vicc volt ám, egyúttal magasabb készültségbe helyezik a stratégiai nukleáris csapásmérő képességüket, és világosan el is magyarázzák Vlagyimirnek, hogy ha egyetlen orosz bakancs is átlépi Ukrajna határát indítják őket.
    BOJO mivel is viccelődik mostanában? Ja hogy milyen jó üzlet is ez az ukrán háború, mert az ukik gyak üveggyöngyért meghalnak többen is hogy egy russzkit magukkal vigyenek a Valhallába. Vö. mindkét oldal által elismert tény, hogy a a harcok során a sebesültek/áldozatok 70/80%-át a tüzérség okozza, ugyanakkor a russzkik 4/10X annyit lőnek ki, mint az ukránok. Szerinted mi lehet a valós halálozási arány, és ezáltal a győzelem esélye?