• Kotomicuki
    #6
    Viszont a NATO függ inkább a technológiától, nekik volna nagyobb veszteség, ha a környező űr csöndbe borulna és az Oroszoknak - meg Kínának - nagyobb a hagyományos hadereje, ami ekkor számítana/értékelődne föl igazán.
    Azonkívül, ha tervezett módon hajtják végre és már kilövésre készen állnak a pótló műholdak, akkor még ezen a téren is előnyre tudnának szert tenni - egy egyszerű, tüzérségi lövedék példája is azt bizonyítja, hogy mennyivel drágábban tudja csak a "nyugat" legyárta(t)ni azt, hát még a bonyolultabb dolgokat...
    Számításba kell venni még azt is, hogy a "nyugat" nagyon függ az általa megszállt és kontrollált területektől, amire jelentős haderőt kell fenntartania és a szövetségi rendszere is ingatagabb lábakon áll, mint az orosz-kínai kapcsolat (a zusa fennállásáig).
    Ide kívánkozik még, ha a központi hatalom meggyengül, akkor a "nyugat" tudja legkevésbé kontrollálni a helyzetet, mivel felszámolt minden olyan szálat, ami mentén ez könnyebb volna - egységes vallás, nemzet, stb.

    Igaz, hogy a darabonkénti megsemmisítése eléggé költséges és nem egyszerű feladat a SL-hálózatnak, de biztos, hogy megoldható. Abban biztosak lehetünk, hogy mindenképp "kutatják" ennek a módját Oroszországban és Kínában is.

    De a végső következtetés mégiscsak az, hogy nagyon sajnálatos, hogy ennyire mániákus és agresszív elmebetegek irányíthatják az emberiséget, mint napjainkban a "nyugatot", akiknek semmi se szent és maguktól képtelenek megállni még az önpusztítás útján is, vagy egyáltalán: érzékelni a valóságot és elfogadni tudni az igazságot.


    De a letiltásokat már rég megcsinálhatták volna, mert tényleg "egyszerű" lenne.
    Kérdés, hogy eddig miért is nem csinálták ezt meg, ill. hatásos lenne-e az orosz előrenyomulás során megszerzett példányokra is?!