Pont így, ahogy írod.
Bár ilyen mélyen én nem foglalkoztam a témával, mert már olyanoknál elakadt a dolog, hogy makrós egeret, meg RGB-s billentyűzetet teljes mértékben nem tudtam kihasználni. Márpedig egy szivárványban hullámzó billentyűzet engem nagyon zavar. És ne már, hogy az OP rendszer mondja meg, hogy milyen perifériákat használhatok.
A suliban nem tanítják, a felnőttekben meg csökken a kreativitás egy idő után. Főleg, ha nincs is ideje kreatívnak lenni, mert egymás után jönnek az ügyfelek.
MS Office Excel tábláját utálom. Bár tény, hogy nagyon sok mindent tud. Itt apró eltéréseket említenek. Szerintem a Control+.(pont) kombináció hiánya a Libre-ben már egy kizáró ok lehet. Nekem nagyon hiányzik itthon, de csak ezért nem fogok MS-t használni. Főleg, hogy az a havi egy alkalom nem is lényeges. Egy irodában viszont közel nem lehet ilyen egyszerű a helyzet. A berögződéseket átírni, nagyon nehéz.
Az IT-nak nagyon sok dolga lesz, ha az embereket nem képzik át időben az új programokra.
Emellett nem kizárt, hogy az egész egy ügyes pénzmozgatás-pénzmosás lesz. A másik két tartomány számait figyelembe véve a kivitelező cégek fognak a legjobban járni.