Filmek amelyeket csak a Moziban láthatsz magyar szinkronnal
  • Namelessness
    #1
    Hello mindenkinek!

    Ez a téma azért jött létre, mert bizonyos filmek ugyan a moziban magyar szinkronnal voltak/lesznek láthatóak, de a mozi után nem kaptak magyar szinkronos megjelenést...
    Tehát a filmek nem jelennek meg DVD/Blu-ray lemezen, illetve streamen sem valamiért MAGYAR szinkronnal, de erről szinte semmit sem lehet találni az interneten, hogy miért történik ez.
    Szerintem a moziknak is jó bevételforrás lehetne, ha az emberek előre tudnák, melyik film lesz olyan, amelynek a szinkronos megjelenése ? időtartamú.

    Eddig az alább filmek nem jelentek még meg szinkronos formában:
    Prey for the Devil - Démoni fény
    Plane - A gép
    John Wick 4.
    Kandahár
    Hypnotic - Konstrukció

    Hallottam már pár magyar szinkronos trailernél: CSAK a mozikban! (Én általában angolul nézem a trailer vagy a magyar estében ez nincs a végén csak néhánynál)

    Most a legutóbb A Quiet Place: Day One mozis előzetesénél láttam/hallottam, mikor a Dűne 2-t néztem meg! (Bár, hogy ez tényleg nem jelenik meg, azt személy szerint nem tudom.)

    A kérdésem, kérésem: olyan moziban szinkronosan levetített filmek címeit szeretném tudni, illetve az olvasók, aminek a szinkronos megjelenése nem a szokásos 2-3-4-5 hónap vagy bizonytalan vagy nem lesz várhatóan!
    Utoljára szerkesztette: Namelessness, 2024.03.23. 09:40:28