• RJoco
    Egy gyors alapnak mindenképp jó lehet, így nem az embernek kell begépelnie mindent, csak ellenőriznie és javítania. De sajnos sokszor ad rossz kódot vagy épp nem teljes kódot.
    A múltkor is kértem tőle egy kódot egy flash-re, hogy ki szeretném olvasni és megjeleníteni a soros monitoron a kiolvasottakat. Kapásból elrontotta a flash méretét, pedig megadtam a pontos típust, ami tartalmazza a méretet is.
    Viszont olyan kiírást alkalmazott, ami könnyen átláthatóvá tette nekem a tartalmat és én azt biztos nem tudtam volna megírni, mert nem ismertem a lehetőséget sem.
    Szóval nagyon hasznos is lehet az olyan kocaprogramozóknak, mint én.
    Aki komolyan meg akar tanulni, annak első körben felejtősnek kellene lennie.
    De könyvből tanár nélkül sajnos elég nehéz. Még nem találtam jó könyvet. Amikkel találkoztam, ott gyakran a második vagy harmadik példaprogram egy része már hiányzik, így nem is fog futni, hiába írom be. Aztán nem tudom mi a baja, mert az első példaprogram általában a "Hello világ". Abban meg nem sok minden van. Viszont a hiányos részt beadva egy botnak, lehet, hogy ki tudná egészíteni egy működő programmá, amiből talán már tanulhatnék valamit.