• nlght
    "Háborús körülmények között egyik nyugati maffiaállam sem teljesített még jobban, mint most az oroszok, sőt..., ezek még békeidőben, önállóan is képesek beleállni a földbe, annyira inkompatibilisek a valósággal."

Nyugodtan elmehetsz stand up komédiásnak, kivéve ha komolyan gondolod, amit írsz.
    Hát ott van az USA, hahó!
    Az iraki és afganisztáni háborúkban összesen 7054 katonát veszített sok év alatt (2021-es statisztikai adat).

Hasonlítsuk össze az orosz adatokkal!
    Valszeg már ~40 év is kozmetikázták az adatokat az oroszok, de jelenleg ennyit találni a neten az afgán háborúról:
    15000 halott és 35000 sebesült 10 év alatt (1979-1989)

Nézzük meg a mostani ukrán háborút. Szerencsére a szenilis Putyin véletlenül elkotyogta a veszteségeket indirekt módon egy élő adásban 1 hónappal ezelőtt, idézett egy cikkből:
    "Anton a számítást is felvázolta: az orosz reguláris erők részeként 2022 elején mintegy 250 ezer katona nyomult be Ukrajna területére. Az orosz elnök elmondása szerint ezen felül 244 ezer embert mobilizáltak, 486 ezren pedig önkéntesen csatlakoztak az orosz hadsereghez. Putyin azt is elárulta, jelenleg 617 ezer orosz katona vesz részt a „különleges katonai hadműveletben”, illetve 40 ezer katona szerelt le a háború kezdete óta.

Vagyis, összeadva a reguláris erőket, és a tavaly novemberben csatlakozókat, az orosz hadsereg létszámának 980 ezer fő körül kéne lennie. Ha ebből levonjuk a 40 ezernyi leszereltet, még akkor is 940 ezres, Ukrajnában tartózkodó haderőről beszélhetünk, míg a fronton – Putyin elmondása szerint – csak 617 ezer katona van.

A kettő különbözete, 323 ezer katona, amely szinte teljesen megegyezik az amerikai hírszerzés által közzétett orosz veszteségekkel."

Konklúzió!
    Tehát az oroszok sosem voltak jobbak mint az amcsik, sőt egyre gyalázatosabb teljesítményt nyújtanak a régi önmagukhoz képest!

"Akkor lennél hiteles, ha a másik oldalon elkövetett bűnöket is felcitálnád, kezdve a törvényes kormány külföldről irányított és pénzelt megdöntésétől, majd a '14-es népirtásoktól... "

Mucika én eddig végig hiteles voltam, nem tudom miről beszélsz. Mikor nem voltam hiteles?
    2014-ben szabadságharc volt Ukrajnában, mire gondolsz? Vagy szerinted az 1956-os magyar forradalom se az volt, hanem náci felvonulás, mint ahogy a jelenlegi orosz tankönyvekben is ezt írja az orosz propaganda gépezet?
    Kevesebbet kéne nézni az orosz TV adásokat! Jót tenne a mentális egészségednek!