• Vanek úr
    Azt kérdezted, hogy "Szövegértés egyes?", mikor én azt mondtam, hogy "Logikai levezetés egyes.". Vagyis igen, a kérdésedben a válasz. :D

Egyébként -ha nem jött volna át- a kollégának azt próbáltam volna meg átadni, hogy mennyire visszás is az, amikor azt mondja, ne tároljanak róla infót, de azt tárolják róla, hogy ne tároljanak róla - vagyis hogy milyen beleegyezést adott valahol, hogy ez által tudják, hogy milyen preferenciákkal rendelkezik (szerk.: igen, itt jelzem, hogy a #8-ban írt verzióra is vonatkozik ez a felhívás). Direkt raktam a végére egy szmájlit is, hogy látni lehessen, kicsit viccesen próbáltam arra rávezetni, hogy magának mond ellent ezzel, hiszen egy egyszerű logikai levezetéssel is látni, mennyire nem működik az, amit kitalált.

Másba direkt nem mentem bele (innentől reagálás #7-re is). Nem mentem bele, hogy a böngésződ ugyanúgy kommunikál egyrészt az oldalakkal, másrészt a saját készítőjével (és ez különösen érdekes lehet, ha ugyanaz a cég készíti a böngészőt, mint aki pl. a reklámbizniszben is érdekelt). Nem mentem bele, hogy az oldal hogy oldja meg a 'kötelezőt', felhasználóbarát módon, vagy szándékosan kiszúrva a felhasználókkal (pl. a "jogos érdek"-kel rendelkező, kismillió külön beállítással rendelkező megoldások). Nem mentem bele, hogy a jogszabály mennyire van jól megfogalmazva, mennyire van jól összerakva. Arról is van véleményem, de az más tészta (még akár sok dologban egyet is értek veletek). Csak kiemeltem egy általam visszásnak tűnő reakciórészt, és arra hívtam fel a figyelmet, hogy "az úgy, abban a formában nem, nem igaz" .... izé,... nem működik.
    Utoljára szerkesztette: Vanek úr, 2023.12.20. 23:01:35