Once Human
  • Nomad90Hun
    Mi még a 001-00018-as PVE-re bejutottunk haverokkal, de tele van "termelve" bázisokkal a térkép, igen nekem is könnyűnek érződik, 13 szint alatt 2x ha padlót fogtam de ugye az adrenalin shot-al fel tudod magad szedni. Ez a 6 hetente kezd újra dolog ez most nálam is erősen kérdőjelessé tette a dolgot. A mechanikák stb azok tetszenek, de ha pl elmész nyaralni és kicsúszol az időből vagy épp a boss-t ami kell az eternaland feloldáshoz nem tudod addig megölni akkor szopóroller, meg ugye nem is tudsz eternalandre mindent átvinni, és átvinni "ingyenes", de visszahozni a gear-t stb az már speciális currencybe kerül amt tippre orrvérzésig farmolós lesz ott, vagy villanthatod a dodót...
    Ami Engem illet, ez így Nekem nem jön, be, részemről egyelőre jegeltem az első szezon végéig + Meglátjuk az első szezon vége után mi lesz community véleménye, Az meg ugye másik, hogy pl tervrajzok hiába maradnak meg, mert ha nincs materialod rá akkor nem tudod majd legyártani, meg a másik, hogy ennek akkor lenne értelme, ha reset után amikor "elfelejtjük" a térképet a POI-kon már nem ugyanazok a tervrajzok lesznek összeszedhetőek, hanem másikak.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2024.07.12. 07:20:57