manypet#13
Látom, a rinyálásod és a gyűlölködésed a régi. :-)
Örülök, hogy neked van ilyen mosógéped. De légyszi, ne írd már elő nekem meg másoknak, hogy mit és hogyan kelljen gyártaniuk. Értem én, hogy egy szerencsétlen kommunista vagy, nincs ezzel baj. Legyél komcsi nyugodtan. Csak másokra ne kényszerítsd rá. Fogj össze a kis komcsi haverjaiddal, és vegyetek olyan készülékeket, amelyeket lehet szerelni. És akkor eljuttok majd a boldogságotokhoz. Mi meg veszünk olyat, amilyet mi akarunk. Mindenki boldog. :-)
"vehetünk egy szép ingatlant valamelyik nagy elektronikai hulladéktelep közelében, vagy esetleg Indiában a szeméthegyre rálátással"
Ha egy picurka fogalmad lenne a gazdaságról, mint ahogy nincs, akkor tudnád, hogy az elektronikai hulladékot jobb helyeken nem hívják elektronikai hulladéknak. Ezt csak ti kommunista nyomorultak nevezitek így. Jobb helyeken 'nyersanyag' a neve, és tulajdonosa is van. Igen, a lerakott hulladékhegyeknek van tulajdonosa. Tudod miért? Nyilván nem, mert akkor értenéd, miért is pofázol ostobaságokat. Nos, azért van tulajdonosa, mert 90 IQ felett mindenki tudja, hogy az az anyag egyszer újra fel lesz használva. Csak meg kell hozzá várni a technológiát. Egyetlen tonna elektronikai 'hulladékban' több arany van, mint egy tonna aranyércben a legjobb dél-afrikai bányákból. És ez csak az arany. Tele van olyan anyagokkal, amelyek az iparnak kellenek, csak még nem tudják gazdaságosan kitermelni.
Mint ahogy India partvidéke a 90es években tele volt alumínium dobozokkal, hegyekben álltak a kólás flakonok. Rinyáltak is a hozzád hasonló sötétzöld kommunisták, hogy mindjárt meghal mindenki, a többiek meg megsebesülnek. Utána bejött az a technológia, hogy újrafelhasználni már olcsóbbá vált, mint újonnan legyártani az alumíniumot. Nos, nem is látsz már alumínium dobozokat India partvidékén. Miért? Mert megéri újrafeldolgozni. És így lesz ez a műanyaggal meg a többivel is. Ezért van az, hogy a 70 IQ-jú komcsikat leszámítva ez senki számára nem hulladék, hanem nyersanyag. És ezért van tulaja is.
De rinyálj majd még, a lehet, mert szórakoztató. :-) Utoljára szerkesztette: manypet, 2023.11.28. 16:16:16