• Szefmester
    Van egy automata (elöltöltős) mosógépem amit még 2009ben vettem... használtan.. full mechanikus, -szal semmi flancos mikrochip- akkor már 8-9 éves volt. A mai napig a következő szereléseket kellett végrehajtani rajta.

Csapágy csere... 2x... kemény 2500Ft-om bánta.
    Az ajtó zár érzékelőjén letört az elöregedett műanyag... 600Ft+némi postaköltség.
    Nem fűtött a fűtőszál... ok, lecsúszott a vezeték a saruról.. ingyé megjavult.
    Nem indítja a programot... a nyomáskapcsoló csöve vízköves lett az új lakás pocsék vize miatt... javítás: cső leszed és jó erősen belefúj majd némi vízkőoldóval üresben mosás...

Ez 5 alkalom 2009 óta... ha csak a kiszállási díjat nézem, meg az esetlegesen talált "extra" hibát, akkor a második után vehettem volna inkább egy másikat. Lényegében ezt is azért vettem, hogy megmutassam exanyósnak hogy olcsóbban kijött volna a fűtőszálcsere szaki által árából ha vesznek másikat... ha már baszott hallgatni rám hogy kell karbantartani a gépet.
    Van alkatrészlistám, és amíg lehet kapni hozzá cserealkatrészt addig inkább megszerelem, még ha pár órámba is kerül. Mert a te világnézeteddel ez azt eredményezte volna hogy 14 év alatt 5db mosógép került volna a hulladéktelepekre...

Ha szeretnéd tarthatunk ám gyűjtést neked és vehetünk egy szép ingatlant valamelyik nagy elektronikai hulladéktelep közelében, vagy esetleg Indiában a szeméthegyre rálátással... Magasabb mint a Taj Mahal https://scx2.b-cdn.net/gfx/news/2019/atitscurrent.jpg
    Fogyassz! Fogyassz! Fogyassz! ez a szlogen nem?
    Sírnál ha betörne a vadkapitalizmus...
    De majd meglátjuk mire mennek az argentínok ezzel a most megválasztott vezérrel..