manypet#30
"Kérlek, ne próbáld meg beadni itt senkinek hogy BÁRMILYEN Eü problémával azonnal MAGÁNDOKIHOZ fordulsz"
Nem is említettem ilyesmit. De azért aranyos, mikor lelkesen püfölöd a magad készítette szalmabábodat. :-)
Ugyanakkor ha az állam nem venné el a pénzem 60%-át adóként, akkor teljesen magamnak fizetném.
"tudod, hogy egyáltalán megtanulhattál írni és olvasni"
Írni és olvasni magamtól tanultam, otthon, még 5 éves koromban. Ez van. :-)
"A vadkapitlaista rendszer amit láthatóan repesve vársz eljönni, csak azt eredményezné hogy akinek nincs pénze orvosra, iskolára, gyógyszerre az egyszerűen meghal."
Hát ha rajtad múlna, biztosan. De nem mindenki olyan parazita ám, mint te. Meg nem is olyan idióta. Tudod, van, aki képes a szolidaritásra, ellentétben veled. Főleg, ha Orbán meg Gyurcsány nem lopják el a pénzét.
Amúgy nem bonyolult megérteni. 90 IQ felett bárkinek megy.. Mivel neked nem sikerült, ezért súgok:
Ha van X pénzed és azt odaadod a politikusnak, hogy segítse a rászorulókat, abból lopni fognak és kevesebb fog jutni a rászorulónak. Ugyanígy lesz 5Xös áron építve vasút meg út is. Viszont ha ezt a pénzt az emberek maguk költik el, akkor több jut arra, amit fontosnak tartanak, és kevesebb jut a politikusnak.
Nem bonyolult ám ez! :-)
Persze értem én, hogy te még nem nőttél fel. Értem én, hogy nincs annyi agyad, hogy egyedül is el tudd költeni a pénzedet. Szükséged van segítségre, hogy Orbán bácsi meg Gyurcsány bácsi költse el helyetted. Mert egyszerűen idióta vagy. Ez világos mindenkinek. És hidd el, nem is gátollak, hogy odaadd nekik a pénzed. Mindenkinek jogában áll idiótának lenni, nincs ezzel gond.
Csak légyszi, hagyd, hogy én ne legyek veled együtt hülye, jó? :-) Én egyedül is el tudom költeni a megkeresett pénzemet. Nem kell segítség mástól. Nagy fiú vagyok már, nekem menni fog egyedül is. :-)
"hiszen nincs állam ami megvédjen"
Megint aranyos a szalmabábod. De tudod, nem anarchiáról beszéltem.
"De tegyük fel feltalálom a halál ellenszerét, egy pirula amit évente kell megvegyél... és nem öregszel... De pirulánként 10 millát kérek el dollárban. Kapitalizmus van mucus, vagy fizetsz vagy megdöglesz. Fizetsz? Nem? Akkor nem rinyálsz, pofád lapos és örülsz a szenvedésnek. Milyen szép jövőkép nemigaz?"
Ezek a történetek amiket kitalálsz...! :-) Öcsém, te csodálatos vagy. Látom a lelki szemeim előtt, ahogy őrjöngve vered a kis billentyűzeted, és magad kreálta szalmabábokat püfölsz lelkesen. Élmény figyelni, ahogy görcsösen gyűlölködsz azokkal szemben, akik nem akarják, hogy veled egyforma prolik legyenek. Lesz AVÓ/Gestapo is, meg munkatábor a magamfajtáknak? Légyszi, írd már le, hogyan téped majd ki a körmömet a vallatókamrátokban, kis ÁVÓsom. Abban úgyis olyan jók vagytok, ti balosok. Köszi! :-)
"Nem szeretnél anarchiában élni ahol mindenki azt csinál amit akar"
Még jó, hogy ne is írtam ilyet. De azért jó nézni téged. Folytasd, ha lehet. :-) Utoljára szerkesztette: manypet, 2023.11.16. 12:52:33